lördag 24 maj 2014

The Mad Hatter

Täytyy todellakin olla hullu hatuntekijä, kun tekee villapipoa näillä keleillä...



Ohje löytyi Noita Näppärän blogista, Sukkalankapipo. Ja sukkalangallehan minä tosiaan selailin ohjetta - sain SNY:ltäni Fabel-lankaa maaliskuun paketissa. Sukkiahan sitä ensiksi ajattelee tekevänsä. Sitten törmäsin sormikasohjeeseen, ja sen jälkeen jotenkin vahingossa tähän pipoon.

Malli on loistava - vihdoinkin pipo joka mahtuu päähän! En tiedä onko minulla iso pää vai liikaa hiuksia; ehkä pääni vaan on omituisen muotoinen?. Ehkä tykkään vaan väljemmästä mallista, tai siis en arvosta kiristäviä pipoja? Tai ehkä käsialani vaan on liian tiukka? Oli miten oli, tavalliset pipo-ohjeet eivät tuota päähäni sopivia pipoja. Tämä ohje tuottaa :-) !

Lankana aika tasan yksi kerä Fabel, väri 910p. Puikot ohjeen suosituksen mukaan, olisikohan ollut 3mm. Eikä tämän tekemiseen montaa päivää mennyt - helppo ohje, voi hyvin neuloa vaikka lapset "häiritsee" minuutin välein.

Must be mad, making a warm hat during a heat wave. Love the result, though, will be much in use after a few months :-).

3 kommentarer:

  1. Hieno pipo ja tosi mukava nähdä, miten saat hyödynnettyä lankoja, joskus miettii että kun pieniä eriä lähettää, jotta jäävätköhän ne korin pohjalle yksinäisenä pyörimään? Näin ei ole siulla käynyt ainakaan. Ja mitään hullua tehdä villapipoa nyt, minäpä tyttö se värkkään torkkupeittoa...etenkin niinä viileinä kesäiloina ;)

    Aika juoksee ja hieman haikein mielin täällä jo siun viimeistä pakettia kasailen, ompa mennyt aika nopsaan.

    Nauttikaahan lämmöstä ja auringosta, jos niitä siellä teillä näkyy milloin.

    T:Snysi

    SvaraRadera